Vakmanschap en innovatie

Harry Dabbs Saddle Makers ontwikkelt en maakt al meer dan 40 jaar uitzonderlijke zadels die geschikt zijn voor de meeste paardenrassen.

De vakmensen van Harry Dabbs vakmensen combineren moderne technologie met traditionele methodes bij het maken van zadels met een uitzonderlijke pasvorm, kwaliteit en ontwerp.

Harry Dabbs Saddle Makers staat wereldwijd bekend om hun productie van kwaliteitszadels voor alle disciplines. Veel van de modellen worden uitgevoerd met het populaire “Performance Panel”
Zadels uit deze exclusieve lijn zijn uitgevoerd met het Performance Panel, en zijn te maken op een verschillende bomen, en worden vervaardigd met het beste Italiaanse kalfsleer welke gekozen wordt vanwege zijn duurzaamheid, comfort en uiterlijk.

 


 

Zadels uit de Classic Collection worden uitgevoerd met een traditioneel keilkussen in plaats van met het Performance Panel.

 

In deze lijn worden de zadels met dezelfde hoge standaard gemaakt als in de Platinum lijn en de zadels worden ook uitgevoerd met het Performance Panel. Er is een ruime keuze uit leersoorten zoals glad leer, buffel of memel.   "A perfect combination of innovation and craftmanship."


Wil je een Harry Dabbs zadel bekijken en proberen?

Neem dan contact op met Equine Saddle voor een afspraak. Dressuurzadel vanaf 2725,-

DRESSUURSpringzadel vanaf 2785,-Veelzijdigheidszadel vanaf 2475,-