Anatomische zadels van ESTA

Equine Saddle biedt een unieke lijn anatomisch correct ontworpen zadels van ESTA Saddles.
Een ESTA zadel geeft het paard alle bewegingsvrijheid die nodig is om onder alle omstandigheden optimaal te functioneren. Van deze exclusieve zadellijn kan Equine Saddle verschillende modellen dressuur-, spring,- en veelzijdigheidszadels op maat bestellen.

Een zadel moet schokken opvangen en drukpunten verminderen en daarmee het comfort voor paard en ruiter verhogen. Dr. Gerry van Oossanen gebruikte haar expertise op het gebied van rugklachten bij paarden en ruiters om voor elke discipline een unieke collectie zadels te ontwerpen. 

De pasvorm, de hoogwaardige materialen en speciaal gevormde kussens voor optimale drukverdeling, maken deze zadels anders. Een goed gepositioneerd zadel vergroot de communicatie tussen paard en ruiter. 

ESTA zadels zijn handgemaakte zadels van de beste kwaliteit. Ze worden vervaardigd in Engeland door traditioneel werkende zadelmakers.

Zadels van ESTA zijn geheel aan jouw persoonlijke smaak aan te passen. Standaard kleuren: zwart en salamanca bruin. Andere kleuren leer, of combinaties van kleuren, andere kleuren bies of stiksels, krokodillen- of lakaccenten zijn op aanvraag mogelijk.

Prijs vanaf €2350,-
 
Wil je een ESTA zadel bekijken en proberen? 

Neem dan contact op met Equine Saddle voor een afspraak."Een unieke lijn anatomisch correct ontworpen zadels"